Tre-system sertifisering.

26. april 2022 besto Shenzhen Reno Information Technology Co., Ltd. referert til som RENO ISO45001, ISO9001 og ISO14001 tre-systemsertifisering.

ISO9001-systemet er det mest modne kvalitetsrammeverket i verden så langt, og det er en høy anerkjennelse av tjenestekvaliteten til bedrifter.Å bestå ISO9001-standardsertifiseringen betyr at Shenzhen Ruinuo har nådd det internasjonale standard kvalitetsstyringsnivået innen produktforskning og -utvikling, produktproduksjon, produksjon etter salg, etc. Merkevareeiere tilbyr profesjonelle produksjonstjenester av høy kvalitet.

ISO14001-systemet regulerer styringsrammeverket og implementeringsstandardene for selskapets drifts- og produksjonsmiljø, som effektivt kan veilede selskapet til å beskytte miljøet og forbedre miljøytelsen.Som produsent har Shenzhen Reno bestått ISO14001-sertifisering, som viser at Shenzhen Reno har etablert et miljøstyringssystem i tråd med den nye trenden innen internasjonal handel og har etablert et miljøstyringssystem i tråd med internasjonale standarder.Å bestå ISO14001-sertifiseringen for miljøledelsessystem bidrar til å spare energi og ressurser;kontinuerlig oppnå utslipp, redusere forurensningskostnader, forbedre markedets konkurranseevne og bidra til miljøvern.

ISO45001 styringssystem for arbeidsmiljø og sikkerhet, som er behovet for økonomisk globalisering og internasjonal handelsutvikling.Å bestå denne systemsertifiseringen viser at vi kan finne ut farene i selskapets produkter, tjenester, aktiviteter og arbeidsmiljøer, formulere og implementere tilsvarende kontrollplaner for uakseptable farer og risikoer, optimalisere ledelsesstrukturen til virksomheten og forbedre de omfattende fordelene med bedriften.Forbedre sikkerhetskvaliteten, sikkerhetsbevisstheten og driftskompetansen til ansatte, sette ansatte i stand til bevisst å forhindre sikkerhets- og helserisiko i produksjons- og driftsaktiviteter, og styrke bedriftenes markedskonkurranseevne.

I tillegg til systemsertifisering har produktene våre også bestått CE, Rohs, FCC og andre internasjonale sertifiseringer.Shenzhen Reno vil bringe OEM/OEM-tjenester i verdensklasse til kundene.

sertifikater (3)
sertifikater (2)
sertifikater (1)

Innleggstid: Jun-03-2019